• 111
  • 8
  • 6
  • Swara 30 taun pengalaman ing prodhuksi kabel bolong

    Swara 30 taun pengalaman ing prodhuksi kabel bolong

  • Pabrik nutupi area 1700osqm

    Pabrik nutupi area 1700osqm

  • Glod Supplier & Assurance Trade lan Pembayaran utawa jaminan Quality

    Glod Supplier & Assurance Trade lan Pembayaran utawa jaminan Quality

  • Kintunan ing wektu lan layanan sawise-sales kapan

    Kintunan ing wektu lan layanan sawise-sales kapan

Babagan awake dhewe

Anping County Jin Saka Hardware & Wire Mesh Product Co., Ltd dumunung ing tanah asalé saka kabel bolong, Anping county.We sing siji paling gedhe specialized kanggo gawé varions saka kabel bolong lan hardware produk, duwe hak saka Indepedent Imp-Exp.Since madeg ing taun 1984, kepala sekolah prodhuksi kualitas dhuwur kabel bolong.

Kita wis pass ISO9001: 2008 System Certificate, Covers area 70,000squre meter warehourse lan kamar produksi, ibukutha kadhaftar nganti 10.2 Yuta RMB.we duwe luwih saka 100 buruh, 24 medium-dhuwur buruh technical, 60 set equiments kanggo welding lan galvanized kabel bolong, lan uga Alat advance saka examination.we bisa Pabrik produk anyar miturut pasar lan nyuwun pelanggan '.

Tampilan Online Chat!