• 111
  • 8
  • 6
  • Leuwih 30 taun pangalaman dina ngahasilkeun kawat bolong

    Leuwih 30 taun pangalaman dina ngahasilkeun kawat bolong

  • Pabrik nutupan wewengkon 1700osqm

    Pabrik nutupan wewengkon 1700osqm

  • Glod Supplier & jaminan Trade jeung pamayaran atawa jaminan Quality

    Glod Supplier & jaminan Trade jeung pamayaran atawa jaminan Quality

  • Kiriman dina jangka waktu jeung jasa saatos-jualan kapan

    Kiriman dina jangka waktu jeung jasa saatos-jualan kapan

Tentang Kami

AnPing County Jin Nuo Hardware & Kawat bolong Produk Co., Ltd aya di kampung halaman kawat bolong, AnPing county.We mangrupakeun salah pangbadagna husus pikeun ngahasilkeun varions kawat bolong jeung hardware produk, sorangan katuhu Indepedent Imp-Exp.Since eta diadegkeun dina 1984, poko anu ngahasilkeun kualitas luhur kawat bolong.

Urang tadi lulus ISO9001: 2008 System bijil, nyertakeun wewengkon 70,000squre méteran warehourse sarta kamar produksi, ibu didaptarkeun nepi ka 10,2 Juta RMB.we gaduh leuwih ti 100 pagawé, 24 sedeng luhur pagawe teknis, 60 susunan equiments pikeun las na Galvanized kawat bolong, jeung oge equipments sateuacanna tina examination.we tiasa rancang produk anyar nurutkeun pasar na pamundut konsumén '.

WhatsApp Online Chat!