kawat GALVANIZED

Pondok Description:

Galvanized produsén kawat FOB Harga: US $ 450 - 650 / Ton Min.Order kuantitas: 10 Ton / Ton bijil: ISO 9001: 2002 Port: Tian Jin port pamayaran Sarat: TT 30%, LC AT tetempoan Ngaran Brand: JINNUO Pedaran Produk: Galvanized kawat dijieun tina kualitas High kawat karbon low Q195, ngaliwatan kawat gambar, kawat galvanizing jeung prosés lianna. Dumasar kana palapis séng mah béda, éta bisa geus divied kana elektro kawat galvanized sarta Hot dip Galvanized kawat ciri: kalawan super resistan korosi ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    G alvanized produsén kawat

    FOB Harga: US $ 450 - 650 / Ton

    Min.Order kuantitas: 10 Ton / Ton

    Sertipikat: ISO 9001: 2002

    Port: Tian Jin port

    Pamayaran Sarat: TT 30%, LC AT tetempoan

    Brand Nami: JINNUO

     

    Panjelasan Produk:
    Kawat Galvanized dijieun tina kualitas High kawat karbon low Q195, ngaliwatan kawat gambar, kawat galvanizing jeung prosés lianna. Dumasar kana palapis séng mah béda, éta bisa geus divied kana elektro kawat galvanized na dip Hot Galvanized kawat
    ciri :

    kalawan lalawanan korosi super, firmed jeung well-proportioned Séng palapis, beungeut leueur, kualitas alus, shinning kacaangan, well-disebarkeun séng palapis

    Produksi Proce ss :

    Baja rod coil - Kawat teken - Kawat Annealing-Tai hiang Removing- asam Washing- Boiling- Drying- Séng Feeding- Kawat Coiling.

    aplikasi :

    Hal ieu loba dipaké salaku mengikat kawat on konstruksi, sarta ogé dipaké pikeun weavy sagala jinis kawat bolong, jeung nyieun produk seni lianna.

    Utamana spésifikasi:

    meteran BWG SWG
    8 4.2mm 4.0mm
    10 3.4mm 3.2mm
    12 2.76mm 2.65mm
    14 2.1mm 2.0mm
    16 1.65mm 1.62mm
    18 1.25mm 1.22mm
    20 0.91mm 0.9mm
    21 0.81mm 0.81mm
    22 0.71mm 0.71mm
    23 0.63mm 0.61mm
    24 0.56mm 0.56mm
    25 0.5mm 0.5mm

    dsfdg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!