Dilas kawat bolong pager

Pondok Description:

Dilas bolong produsén pager FOB Harga: US $ 6,95 - 20,64 / Siapkeun Min.Order kuantitas: 100 susunan / Setél bijil: ISO 9001: 2002 Port: Tian Jin port pamayaran Sarat: TT 30%, LC AT tetempoan Ngaran Brand: JINNUO Pedaran Produk: dilas bolong pager bisa dijieun tina elektro kualitas punjul galvanized, plastik galvanized atanapi panas-dipped coated. Hal ieu ogé disadiakeun dina baja polos tanpa galvanizing nyimpen cost.The lawon kawat diwangun ku kawat baja disusun dina fashion paralel di dua arah ortogonal, ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dilas pager bolong  produsén

    FOB Harga: US $ 6,95 - 20,64 / Siapkeun

    Min.Order kuantitas: 100 susunan / susunan

    Sertipikat: ISO 9001: 2002

    Port: Tian Jin port

    Pamayaran Sarat: TT 30%, LC AT tetempoan

    Brand Nami: JINNUO

     

    Panjelasan Produk:

    Dilas pager bolong  can be made of superior quality electro galvanized, hot-dipped galvanized or plastic coated. It is also supplied in plain steel without galvanizing to save cost.The wire fabric is made up of steel wires arranged in parallel fashion in two orthogonal directions, with the points of contact being welded between the wires by electrical welding process (spot welding) by welding machine.

    1.Property: High nguatkeun, kacida awét, kapasitas alus baja alam, bentukna éndah, médan liar visi, gampang pikeun masang, ngarasa nyaman tur caang.

    2.Process: Welded---makingfolds/curves----parkerising---electric galvanized/hot-dipped---PVC coatede /spraying---packing

    3. Dark héjo, bulao, bodas, beureum, konéng, hideung, Gery, jsb sakumaha pamundut anjeun. Poék Héjo mangrupakeun paling populér pikeun Exporting.

    4.Application:  For garden fences, decorative fences, security fences, expressway, railway, barbed wire fences, chain link fence, expanded metal fences, etc. Suitable for houses and properties, companies,recreation areas, gardens  parks. All kinds of colors can be coated according to customers' 

    5. spésifikasi:

    bolong diaméterna kawat Ukuran panel kalungguhan
    50x100mm

    3.5-5.5mm

    1.03x2.5m Pos pasagi: 40x60x1.2mm          40x60x1.5mm
    50x200mm 1.23x2.5m
    55x200mm 1.53x2.5m Pos: 80x60x2.5mm       60x120x3.0mm
    50x150mm 2.03x2.5m
    Ukuran husus geus sadia dumasar pamundut konsumén '

    sadfcxcvvnb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!